Over ons

Met ons uitgebreid dienstenpakket ondersteunt La Squadra webshops en bedrijven met logistiek, mailings, relatiegeschenken, verpakking en afwerkingsservices. We bieden een allesomvattende oplossing, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op groei en succes, terwijl wij de operationele taken verzorgen.

La Squadra

Met een jarenlange ervaring in verpakking en afwerking is La Squadra gegroeid. Door deze expertise te combineren met ons uitgebreide dienstenaanbod, kunnen we een breed scala aan oplossingen aanbieden, waaronder logistieke diensten zoals warehousing, (e-)fulfilment en promotioneel fulfilment, evenals mailings, relatiegeschenken en oplossingen voor verpakking en afwerking. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om deze taken met grote nauwkeurigheid en toewijding uit te voeren.

Onze dienstverlening is speciaal ontworpen om toegevoegde waarde te bieden aan webshophouders en bedrijven die zich willen richten op hun kernactiviteiten. Door het uitbesteden van deze operationele taken kunnen onze klanten zich concentreren op groei en succes, wetende dat hun logistieke en operationele behoeften in betrouwbare handen zijn.

Wat zijn onze sterktes?

Duurzaamheid

Wij verpakken jouw producten uitsluitend met milieuvriendelijke materialen. Bovendien bieden we de optie om pakketjes/producten onder folie te brengen met Biobased BNAT folie.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wens je graag binnen te springen in ons magazijn? Laat het ons dan op voorhand weten en wij ontvangen je met open armen!

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring, staat La Squadra garant voor het professioneel verpakken, verzenden en opslaan van jouw goederen.

Ons team

Graag stellen we je het team van La Squadra voor:

Kristine Poels

Bestuurder

Julie

Management Assistant

Yves

Magazijnier

Sonja

Lid van het team

Johan

Inpakker

Claudia

Inpakker

Christel

Lid van het team

Romy

Warehouse dog

Een kijkje in ons magazijn

Interesse in een samenwerking?

La Squadra

Handelsnaam van Fatto in Casa BV
Hellebeemden 15
3500 Hasselt
BE 0869.590.152

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag
08.00 uur - 12.00 uur
12.30 uur - 16.00 uur
En op afspraak

Contactgegevens