E-fulfilment

La Squadra biedt een uitgebreide reeks diensten aan om jouw onderneming logistiek te ondersteunen. We zijn gespecialiseerd in het opslaan van goederen, het picken van orders, het verpakken van producten en het verzenden ervan naar jouw klanten. 

Waarom je e-fulfilment uitbesteden aan La Squadra?

Naadloze integratie

Jouw webshop integreert gemakkelijk en snel met ons WMS, waardoor de verkoop en logistiek naadloos in elkaar overgaan.

Beste tarieven

Wij verwerken grote volumes, wat ons in staat stelt om jouw goederen te verzenden tegen zeer gunstige tarieven.

Duurzaamheid

We gebruiken ecologisch verantwoorde materialen om de impact op het milieu te verminderen.
1

Webshop koppeling

Jouw webshop wordt geïntegreerd in ons Warehouse Management System (WMS). We ondersteunen koppelingen met populaire e-commerceplatformen zoals WOOCommerce, Shopify, Presta, Ecwid en Lightspeed. Bovendien kunnen we via API ook andere platformen integreren.

2

Goederenontvangst en controle

Na een seintje, kan je je goederen zelf naar ons magazijn brengen of ze laten leveren door je leverancier. Vervolgens controleren wij de aangeleverde goederen en boeken ze in.

 

3
Optioneel

Goederen in/ompakken

We bieden de mogelijkheid om goederen naar wens te herverpakken en/of te verpakken onder folie. Voor het verpakken onder folie maken we gebruik van Biobased BNAT folie, vervaardigd uit suikerriet. 

4

Opslag

Na grondige controle worden jouw goederen opgeslagen in ons veilig magazijn, dat een oppervlakte van +/- 1300m² heeft en beschikt over 400 palletplaatsen. We bekijken, afhankelijk van de aard van de producten, welke opslagmethode het meest geschikt is: een palletplaats, een legbordstelling of stockage in een Pallite unit.

5

Orderpicking

Onze orderpickers staan garant voor een nauwkeurige en snelle verwerking van je bestellingen. Dankzij barcode-scanning en een ervaren team streven wij naar optimale efficiëntie.

6

Packing

We pakken al jouw goederen handmatig en zorgvuldig in. Om het gebruik van verpakkings- en opvulmateriaal te minimaliseren, selecteren we bij elke bestelling een gepaste doos. Bovendien gebruiken we uitsluitend ecologisch verantwoorde opvulmaterialen en verpakkingsdozen.

7
Optioneel

Specials

Het toevoegen van extra's zoals kortingsbonnen, cadeauverpakkingen, aangepaste kaartjes of gadgets behoort tot de mogelijkheden.

8

Verzending

Dankzij onze verwerking van grote volumes kunnen we bij vervoerders zoals bpost, GLS en Transforce de beste verzendvoorwaarden bedingen.

9

Retourmanagement

Komt er een pakketje retour? Wij controleren de staat van het artikel en alles wordt in orde gebracht om dit artikel terug in voorraad te nemen.

Interesse in een samenwerking?

La Squadra

Hellebeemden 15
3500 Hasselt
 
BTW: BE 0690.949.509

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag
08.00 uur - 12.00 uur
12.30 uur - 16.00 uur
En op afspraak

Contactgegevens