Over ons

Met ons uitgebreid dienstenpakket ondersteunen we webshops en bedrijven waarvan de oprichters zich vooral willen concentreren op hun kernactiviteiten zoals marketing en verkoop. La Squadra neemt het logistieke aspect op zich .

La Squadra

We hebben een jarenlange ervaring in de verpakking en de afwerking en door de uitbreiding van ons logistieke dienstenpakket ontstond La Squadra.

Met onze dienstverlening bieden we een meerwaarde aan webshophouders en bedrijven die zich vooral willen focussen op hun core- business.
La Squadra neemt het logistieke gedeelte ( opslag, orderpicking,verpakken en verzenden) voor zijn rekening.

Door de webshop van de klant te koppelen aan het WMS van La Squadra gaan de verkoop en de logistiek naadloos in elkaar over. Dit is een efficiënte werking die een optimaal resultaat garandeert.

Wat zijn onze sterktes?

Duurzaamheid

Wij verpakken jouw producten uitsluitend met milieuvriendelijke materialen. Bovendien bieden we de optie om pakketjes/producten onder folie te brengen met Biobased BNAT folie.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wens je graag binnen te springen in ons magazijn? Laat het ons dan op voorhand weten en wij ontvangen je met open armen!

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring, staat La Squadra garant voor het professioneel verpakken, verzenden en opslaan van jouw goederen.

Ons team

Graag stellen we je het team van La Squadra voor:

Kristine Poels

Bestuurder

Julie

Management Assistant

Sonja

Lid van het team

Yves

Magazijnier

Seppe

Stagiair

Gitte

Stagiaire

Romy

Warehouse dog

Een kijkje in ons magazijn

Interesse in een samenwerking?

La Squadra

Hellebeemden 15
3500 Hasselt
 
BTW: BE 0690.949.509

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag
08.00 uur - 12.00 uur
12.30 uur - 16.00 uur
En op afspraak

Contactgegevens