Duurzaamheid

Bij La Squadra denken we verder dan vandaag. Onze inzet voor duurzaamheid is duidelijk in alles wat we doen, van productie tot verpakking.

PALLITE units

Maak kennis met onze PALLITE-units, innovatieve kartonnen oplossingen.

Dankzij het unieke 'honingraatdesign' zijn ze sterk en zelfs geschikt voor het veilig opslaan van zware producten.
Ze zijn gemakkelijk te monteren, aan te passen en bovendien 100% recycleerbaar.

De keuze voor PALLITE-units draagt niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar sluit ook naadloos aan bij onze visie op verantwoord ondernemen. De opstelling van de units biedt een hoge efficiëntie en maximaliseert het aantal picklocaties.

RE-ZIP

Ontdek RE-ZIP, de oplossing voor duurzaam verzenden! Deze herbruikbare verzendverpakking biedt een milieubewust alternatief voor de standaard verpakkingsdozen.

Met RE-ZIP kunnen consumenten hun bestellingen, die via bpost zijn geleverd, eenvoudig retourneren via de rode postbus of in een postpunt. Als beloning voor hun duurzame keuze ontvangen ze een persoonlijke boodschap of een voucher. De verpakkingen worden vervolgens teruggestuurd naar RAJA, waar ze grondig gereinigd en klaargemaakt worden voor hergebruik.

Honingraatstructuur papier

Een veilige verpakking is van cruciaal belang om beschadigingen en incidenten tijdens het transport te vermijden.

Daarom maken wij gebruik van gestanst papier in combinatie met zijdepapier voor onze verpakkingen. Het gestanste papier wordt uitgerekt tot een beschermende honingraatstructuur. Bovendien hecht het papier zich aan elkaar, zodat er geen plakband of andere materialen moeten gebruikt worden om artikelen veilig te verpakken. 

Deze combinatie biedt een unieke en milieuvriendelijke oplossing.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons vrijblijvend.

La Squadra

Hellebeemden 15
3500 Hasselt
 
BTW: BE 0690.949.509

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag
08.00 uur - 12.00 uur
12.30 uur - 16.00 uur
En op afspraak

Contactgegevens