Diensten op maat

Onze uitgebreide diensten omvatten alle aspecten van verpakkings- en afwerkingsbehoeften.

Verlijmen en vouwen

Professioneel verlijmen en vouwen van diverse vormen, met zorgvuldige handmatige afwerking. Bij ons kun je ook terecht voor het dichtlijmen van pochettes en foedralen.

Geautomatiseerde folie verpakking

Laat je drukwerk & promotiemateriaal sealen of krimpen met Biobased Bnatfolie. Personalisatie met een unieke boodschap is mogelijk.

Verpakken van snoepgoed

Veilig verpakken van snoepgoed in onze HACCP-gecertificeerde ruimte.

Samenstellen van displays

Wij zorgen graag voor de opbouw en het afvullen van displays. Jij bezorgt ons de nodige producten voor de displays en wij stellen deze volledig samen.

Assemblage

De assemblage en verpakking van jouw drukwerk, wenskaarten, servetten, presentatiemappen, en meer worden verzorgd door ons team. Met een combinatie van vakmanschap en expertise kunnen we je goederen perfect afleveren, precies zoals jij dat wenst.

Boren tot 4 gaten

Met onze kwalitatieve 4-kops papierboormachine kunnen we tot 4 gaten boren in promotiemateriaal en drukwerk, perfect voor kalenders of documenten die opgehangen of geklasseerd moeten worden.

Rivetteren

Voor het rivetteren van drukwerk of promotiemateriaal ben je bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van rivetten gebeurt machinaal met behulp van onze riveteermachine.

Omsnoeren en banderen

Wil je je drukwerk of promotiemateriaal bundelen? Kies dan uit omsnoeren met een polypropyleen-band of banderen met een papieren wikkel.

La Squadra

Hellebeemden 15
3500 Hasselt
 
BTW: BE 0690.949.509

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag
08.00 uur - 12.00 uur
12.30 uur - 16.00 uur
En op afspraak

Contactgegevens